Automobielbedrijf

Jo ten Oever BV

Thermiekstraat 10

6361 HB Nuth


TELEFOON

Tel: +31 45-5242025

Jo ten Oever

Vacature Jo ten Oever

Bedrijsleider / Verkoopleider

Wie wij zijn:

Automobielbedrijf Jo ten Oever is al meer dan 45 jaar een vooraanstaand autobedrijf in Nuth en omgeving. Al die jaren zijn wij specialist in de verkoop en onderhoud van alle merken auto's. Binnen ons bedrijf is er een fulltime vacature ontstaan voor een gedreven en ervaren bedrijfsleider / verkoopleider. Als manager ben je verantwoordelijk voor het resultaat van het bedrijf en geef je dagelijkse leiding aan het personeel. Je vind het een uitdaging om nieuwe omzet te genereren. Vanuit jou ondernemersgeest ben je in staat om op een proffesionele manier het klantenbestand uit te breiden. Dit weet je op een prettige en duidelijke manier op je team over te brengen.

Wij zijn op zoek naar:

Je beschikt over aantoonbare werkervaring in een leidinggevende positie en daarnaast ervaring in het inkopen en verkopen van auto's. Je bent een volwaardig gesprekspartner op alle niveaus, die snel tot de kern van de zaak weet te komen. Je hebt vermogen om je collega's aan je te binden en verantwoordelijkheden te delegeren. Je beschikt over een uitgesproken commerciele instelling. Verder heb je communicatieve- en sociale vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden:

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. We bieden een prettige en collegiale werkomgeving. Daarnaast veel vrijheid om te ondernemen. Wij bieden: Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsomstandigheden. Mail ons je sollicitatie en curriculum vitae:

chantal@jotenoever.nl

vacature